De expertise van Regista

Op zowel strategisch als commercieel gebied is Regista er om u verder te helpen. Op meerdere vlakken maar altijd met hetzelfde doel: uw bedrijf naar een hoger niveau krijgen. Na een vrijblijvende eerste kennismaking en verkenning van uw specifieke situatie zal Regista met een op maat gesneden aanvliegroute komen. De stijl van Regista is hands-on en to-the-point, geen vuistdikke rapporten maar concrete doelen en actieplannen waarmee u direct aan de slag kunt. Regista helpt u ook bij de implementatie om gestelde doelen ook écht te bereiken.

Commercieel team laten groeien

In een snel veranderende markt met een groeiende klantverwachting worden de juiste acties gevraagd van uw verkoopteam. Hun contact met bestaande en nieuwe klanten is bepalend voor het commerciële resultaat van uw onderneming. Zijn ze met de juiste dingen bezig waar ze blij van worden? Is hun rol in het team helder en op hun lijf geschreven? Of wordt van iedere verkoper hetzelfde verwacht? 

 

Regista gelooft in 1 op 1 coaching om verkoopteams te laten groeien. Door ieder persoon optimaal in zijn kracht te zetten zal de samenwerking in het team groeien.

Regista als verkoopcoach inschakelen zorgt voor:

  • persoonlijke groei van uw commerciële mensen
  • teamrollen worden beter op elkaar afgestemd
  • meer focus, meer energie en meer resultaat

De beste strategie bepalen

Het DNA van uw onderneming is de basis voor uw strategie. Uw visie en die van key medewerkers is het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een onderscheidende propositie. Een propositie die u uniek maakt in de markt zodat u krachtig kunt ondernemen. Het zorgt voor focus in communicatie naar klanten, aansturing van medewerkers en helpt u in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Staat uw strategie helder beschreven? Kennen uw medewerkers en klanten deze? Is uw strategie nog wel de juiste in de huidige tijd?

 

Regista filtert de juiste signalen uit de markt en helpt u bij het formuleren en onderbouwen van uw strategische keuzes.

Regista als strategisch partner geeft u de volgende mogelijkheden:

  • heldere marktvisie vormen voor de komende 2-3 jaar
  • uw huidige strategie toetsen en waar nodig bijschaven
  • marktontwikkelingen benoemen die uw business zullen beïnvloeden