De persoon en de inspiratie.

 

Michel Duijvesteijn is de rasondernemer achter Regista. Met vele jaren ervaring kent Michel alle ins en outs van het runnen van een bedrijf en het bepalen van de koers in een dynamische markt. In zijn ondernemingen staat persoonlijke aandacht voor de klant altijd centraal.

Als oprichter van Kwekerij Brasil in 2002 en één van de grondleggers van afzetcoöperatie Zentoo in 2007 bleek hij over een vooruitziende blik te beschikken. Zentoo, waar Michel vanaf de oprichting 10 jaar verantwoordelijk is geweest voor marketing en verkoop, is uitgegroeid tot toonaangevende speler in de sierteeltmarkt. Daarnaast heeft Michel jarenlang op het hoogste amateurniveau gevoetbald. Kortom, een échte teamplayer met een streven om altijd voor de win-win te gaan.

Eind 2017 heeft Michel besloten om Regista te starten na een intensieve ontdekkingstocht naar zijn ware drijfveren. Zijn vermogen voor het signaleren van commerciële kansen gecombineerd met zijn passie voor het delen van kennis en persoonlijk contact leidde tot de oprichting van Regista. Hij kan niet wachten u als mens en ambitieuze ondernemer beter te leren kennen onder het genot van een goede bak koffie.

De naam Regista is Italiaans en de letterlijke vertaling is ´regisseur´ maar betekent ook ´spelmaker´ op het voetbalveld. In het Italiaanse voetbal heeft er in de afgelopen decennia maar één échte Regista op het veld gestaan: Andrea Pirlo. Een heuse strateeg die zijn team bij de hand nam en altijd over de bal heen keek. Hij bepaalde het tempo van de wedstrijd en was in staat om met één simpele voetbeweging meerdere tegenstanders op het verkeerde been en medespelers vrij voor het doel te zetten. Met zijn tactisch inzicht en fabuleuze traptechniek een parel voor het oog die schoonheid combineerde met klinkende resultaten. Een inspiratie voor de oprichting van Regista.